EHA Landing Page Headerer Greek

Τι θα συνέβαινε εάν ακριβείς γνώσεις για τις μυκοτοξίνες σας έδιναν τη δυνατότητα να λάβετε ορθότερες αποφάσεις;

Ταραχώδης καιρός σε ολόκληρη την Ευρώπη- συμπεριλαμβανομένων των έντονων βροχοπτώσεων σε ολόκληρη την ήπειρο- έχουν προβληματίσει πολλούς παραγωγούς σχετικά με τις συμβιβασμένες συνθήκες καλλιέργειας και ένα δυνητικά δύσκολο έτος για τις προκλήσεις των μυκοτοξινών.

Όταν αντιμετωπίζετε κίνδυνο μυκοτοξινών είναι πάντα καλύτερο να ενεργείτε προληπτικά παρά αντιδραστικά. Ωστόσο, για να δράσουν τόσο νωρίς όσο και αποτελεσματικά, οι Ευρωπαίοι παραγωγοί ζωοτροφών και ζώων πρέπει πρώτα να κατανοήσουν το τοπίο των μυκοτοξινών της περιοχής τους, προκειμένου να πάρουν μια ακριβή ιδέα για το τι αντιμετωπίζουν.

Παρουσίαση της 2021 Ευρωπαϊκής Έρευνας Συγκομιδής της Alltech

Βάσει των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών δοκιμών μυκοτοξινών, η έκθεση της 2021 Ευρωπαϊκής Έρευνας Συγκομιδής είναι, πάνω απ 'όλα, έγκαιρη, καθώς περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα δεδομένα συγκομιδής και τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρέχοντα κίνδυνο μυκοτοξινών σε σχεδόν 20 χώρες.

Εκτός από την επισήμανση του κινδύνου μυκοτοξίνης, αυτή η αναλυτική έκθεση θα βοηθήσει επίσης στον εντοπισμό των πιθανών φυσικών και οικονομικών επιπτώσεων αυτού του κινδύνου σε πολλά είδη ζώων. Αυτές οι πληροφορίες θα επιτρέψουν στη βιομηχανία ζωοτροφών και στους κτηνοτρόφους να λάβουν ακριβείς και αποτελεσματικές αποφάσεις κατά τη διαχείριση τυχόν πιθανών προκλήσεων μυκοτοξίνης την ερχόμενη περίοδο σίτισης.

Εγγραφείτε Εδώ

Booklet image Greece

Dr. Radka Borutova-2

Παρακολουθήστε το ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) της Alltech για την 2021 Ευρωπαϊκή Έρευνα Συγκομιδής

Πριν διατεθεί η πλήρης έκθεση, οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν webinar, όπου η Dr Radka Borutova, διευθύντρια τεχνικής υποστήριξης για την Ευρωπαϊκή Ομάδα Διαχείρισης Μυκοτοξινών της Alltech, θα μοιραστεί τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των σπόρων της νέας σεζόν. Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. CET.

Η Dr Radka Borutova έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία με προϊόντα διαχείρισης μυκοτοξινών και υποστήριξης. Με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης και εφαρμογής στρατηγικών εστιασμένο στην ικανοποίηση και το οικονομικό κέρδος του πελάτη, η τεχνογνωσία και οι γνώσεις της θα σας βοηθήσουν αναμφίβολα να προετοιμαστείτε πλήρως για την καταπολέμηση της πιθανής απειλής μυκοτοξινών.

«Σε σύγκριση με το 2020, οι καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη την ήπειρο φέτος ήταν πολύ πιο μεταβλητές. Οι επιπτώσεις αυτού του καιρού στην κατάσταση των καλλιεργειών και ο κίνδυνος μυκοτοξινών είναι ήδη εμφανείς, με τα αποτελέσματα από τα δείγματα που αναλύθηκαν μέχρι σήμερα να υποδεικνύουν έναν μέτριο κίνδυνο μόλυνσης από μυκοτοξίνες. Με περισσότερα δείγματα καλαμποκιού που πρέπει ακόμη να αναλυθούν, μπορεί να δούμε αυτόν τον κίνδυνο να αυξάνεται, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να κατανοούμε τον κίνδυνο μυκοτοξινών στα σιτηρά ή τις ζωοτροφές πριν λάβουμε αποφάσεις που σχετίζονται με τον έλεγχο των μυκοτοξινών για την επόμενη σεζόν ». Dr. Radka Borutova, διευθύντρια τεχνικής υποστήριξης της Ευρώπης για την Ομάδα Διαχείρισης Μυκοτοξινών της Alltech.

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να λάβετε την πλήρη έκθεση της Alltech για την 2021 Ευρωπαϊκή Έρευνα Συγκομιδής στα Αγγλικά και να εγγραφείτε στο δωρεάν webinar.

Εγγραφείτε Εδώ


SGS: Μια συναρπαστική προσθήκη στην 2021 Ευρωπαϊκή Έρευνα Συγκομιδής

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την SGS για να παρέχουμε μια ακόμη πιο διορατική 2021 Ευρωπαϊκή Έρευνα Συγκομιδής . Η SGS είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες δοκιμών παγκοσμίως, επιθεώρησης και πιστοποίησης, με μακρά ιστορία στην παροχή πλήρως επικυρωμένων υπηρεσιών δοκιμών μυκοτοξινών. Η συνεργασία με το SGS θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τον αριθμό των δειγμάτων που αναλύουμε και να παράσχουμε μια μεγαλύτερη γεωγραφική αναπαράσταση της ποιότητας των καλλιεργειών σε ολόκληρη την ήπειρο.


Λάβετε βασικές πληροφορίες μυκοτοξινών μέσω της πύλης διαχείρισης μυκοτοξινών

Η συλλογή δειγμάτων και οι δοκιμές μυκοτοξινών για την 2021 Ευρωπαϊκή Έρευνα Συγκομιδής βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη. Μόλις ολοκληρωθεί, όλα τα αποτελέσματα και οι σημαντικές πληροφορίες θα είναι διαθέσιμα μέσω της πύλης διαχείρισης μυκοτοξινών. Αυτή η ευκολονόητη ψηφιακή πλατφόρμα διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εστίαση στα κρίσιμα δεδομένα που έχουν σημασία για εσάς. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Alltech για να μάθετε περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε για πρόσβαση στην πύλη.

Στον παρακάτω διαδραστικό χάρτη, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε και να δείτε τα πρότυπα μόλυνσης από μυκοτοξίνες για την περιοχή σας και πληροφορίες σχετικά με τον πιθανό κίνδυνο που σχετίζεται με το είδος που επιλέξατε. Απλώς επιλέξτε το σχετικό συστατικό και το είδος σας για να αποκαλύψετε τα δεδομένα μυκοτοξίνης για την περιοχή σας.

Απλώς επιλέξτε το σχετικό συστατικό και το είδος σας για να αποκαλύψετε τα δεδομένα μυκοτοξίνης για την περιοχή σας.

 

*Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα της Έρευνας Συγκομιδής και αλληλοεπιδρώντας με τον χάρτη σε αυτήν τη σελίδα, αναγνωρίζετε ότι η Alltech δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα των δεδομένων που παρουσιάζονται εδώ.

 

Κάντε την εγγραφή σας για να λάβετε την πλήρη έκθεση της Alltech για την 2021 Ευρωπαϊκή Έρευνα Συγκομιδής στα Αγγλικά και για να εγγραφείτε για το δωρεάν webinar.


Alltech logo 167-2