Lunch & Learn 2022

Grunnet de nye nasjonale tiltakene i forbindelse med pandemien, må Alltech Norway dessverre utsette Lunch and Learn 2022 (19. januar) til et senere tidspunkt.

Ny dato er ikke bekreftet enda.

 

alltech_ll_18_v2

Se høydepunkter fra Alltech's Lunch & Learn 2019. 

 

Vi har valgt å legge seminaret til dagen før AqKva-konferansen slik at det er enda flere grunner til å ta turen til Bergen.

Vi håper du har anledning til å delta og ser fram til å treffe deg på årets Lunch & Learn!

MELD DEG PÅ I DAG!

KLIKK HER

Ingebjørg O. Sævareid - Salmon Group

GMO - Bring it on?

Ingebjørg Oddsdotter Sævareid er utdannet fiskehelsebiolog fra Universitetet i Bergen, og har jobbet i havbruksnæringen siden 2007. Hun jobbet lenge innen farmasøytisk industri med utvikling, salg og markedsføring av vaksiner til laks, men gikk i 2019 til Salmon Group som fagansvarlig for fiskehelse og ernæring.

Gjennom ulike prosjekter arbeider Ingebjørg på vegne aksjonærene i Salmon Group opp mot andre aktører, forvaltning eller forskningsinstitusjoner for å løse noen av de utfordringene næringen står ovenfor, spesielt innen fiskevelferd og bærekraft. 

Klikk her for å registrere deg i dag!

 

Ingebjørg O. Sævareid
Solveig Nygård

Solveig Nygaard - Grieg Seafood ASA

Helseutfordringer i sjøfasen – tiltak og effekt

Solveig Nygaard er utdannet veterinær spesialist fisk og har arbeidet på merdkanten siden 1985 hvor hun startet som selvstendig næringsdrivende.

Solveig har jobbet for  fiskehelsetjenesten og sist i fiskehelse selskapet FoMAS.

I dag jobber Solveig som global fiskehelsesjef i Grieg Seafood som har produksjon i øst og vest Canada, Finnmark og Rogaland.

Klikk her for å registrere deg i dag!

 

John Sweetman - Alltech

Robust fisk med god tarmhelse

John Sweetman er en lidenskapelig talsmann for akvakultur og har 40 års erfaring i oppdrettsnæringen i flere land.

John er en pioner innen utviklingen av akvakultur av marine arter i Middelhavet og har et omfattende nettverk innen flere forksnings og utviklingsmiljøer i flere land. 

John Sweetman arbeider også med å veilede studenter og arbeider for fortsatt innovasjon i bransjen.

Klikk her for å registrere deg i dag!

 

Sweetman Hi resolution
Alice Oksheim

Alice Øksheim - Edelfarm AS

FoU – Tillatelser: Organiske mineraler og resultater

Alice Øksheim jobber som produksjonsleder for Edelfarm AS, som er et familieeid oppdrettsselskap lokalisert i Saltdal kommune. 

Alice har utdanning fra havbruksdrift og -ledelse ved Nord universitet. Hun er styremedlem i Edelfisk, Edelfarm og Salten Aqua. I tillegg er hun styremedlem i Nordic Blu og ansvarlig for markedsføring.

Alice er også daglig leder i Salten FoU. Der organiserer hun prøveuttak fra fire lokaliteter som Edelfarm og Wenberg har.

Klikk her for å registrere deg i dag!

Geir Ivar Lanes - Corbion 

FoU Tillatelser: Alger

Geir Ivar arbeidet med service på borerigger før han på slutten av 90 tallet flyttet over til oppdrettsnæringen og har således fått være med på den enorme vekst og utvikling denne næringen har hatt de siste 20 årene. Han har gjennom eget konsulentselskap arbeidet med alt fra stamfisk/rognproduksjon og settefisk til oppdrett både på land og sjø, i inn og utland.

Geir Ivar har de siste par årene arbeidet med forretningsutvikling for produktet AlgaPrime, mikroalger som brukes i lakseforet enten for å erstatte fiskeoljer eller som en mulighet til å øke Omega-3 innhold, for det nederlandske selskapet Corbion. Dette hjelper en fantastisk næring til å vokse videre på en sunn og bærekraftig måte. I dag inneholder over 45% av norsk laksefor mikroalger og dette er fortsatt sterkt økende. Corbion har i Norge hatt en vekst på 6-700% bare det siste året og feiret nylig 1 mill. tonn med AlgaPrime i for sammen med Biomar.

Klikk her for å registrere deg i dag!

Geir Ivar Preline_v1
Åsmund-Hellesøy__Hauge-Aqua-Solutions

Åsmund Hellesøy - Hauge Aqua Solutions

Fersk informasjon om det første Egget som kommer i sjøen om få uker.

Åsmund Hellesøy var heldig å vokse opp med skipsbygging på Løfallstrand ved Hardangerfjorden, og fikk interessen for det maritime etablert i ung alder.

Det endte med studier innen marin teknikk og mastergrad ved University of Michigan i 2000. Gjennom årene jobbet han med skipsbygging og skipsdesign i Tyskland og Norge.

Etter hvert gjennomførte Åsmund MBA i strategisk ledelse ved NHH 2013-2014. Fra 2018 fikk han mulighet å skifte til Havbruksnæringen ved å gå inn i stillingen som Teknisk direktør i Hauge Aqua Solutions.

Klikk her for å registrere deg i dag!

Kate Stenerud - Benchmark Genetics Norway

Genetikk - et bidrag til bedre fiskevelferd og økt bærekraft i havbruk

Kate er vokst opp like ved «Fjæresteinen» rett utenfor Bergen, nærmere bestemt på et nes i Godvik. Her fikk hun tidlig interesse for livet i sjøen og alle de spennende mulighetene som lå der. I dag jobber Kate med genetikk og salg av laksenæringens såkorn, rogna, hos Benchmark Genetics.

Med seg i bagasjen har hun en allsidig utdanning fra NMBU (fra avl og genetikk til ernæring og kvalitet) og over 20 års erfaring fra fôrbransjen. I disse 20 årene jobbet hun for BioMar. Siste stilling i BioMar var som Produktsjef fiskehelse og ørret, hvor fiskevelferd hadde stor fokus.

Kundefokuset og fiskevelferdsbiten har hun tatt med seg over til Benchmark Genetics. Nå brenner hun for å gi oppdretteren flere verktøy gjennom genetisk arbeid i kampen for en mer bærekraftig produksjon.

Klikk her for å registrere deg i dag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo conse

kate_v1

Teknologipresentasjon - 10 minutes of fame

Sensor Globe 290x200

Fremtiden er data informert og teknologi aktivert. Mange landlige områder er avhengige av våre rike havressurser for velstand. Hos Sensor Globe er vi i forkant med å frigjøre kraften til data og teknologi innen kommersiell fiske- og akvakulturindustri for å maksimere avkastningen på å høste slike ressurser for en bedre og mer bærekraftig verden.

Les mer her

 

L

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo cons

Corbion 290x200

Vår merkevare er bygget på et enkelt prinsipp: Å skape verdi for kundene våre gjennom en familie av biobaserte løsninger som er drevet av naturen, designet av vitenskap og levert gjennom dedikasjon.

Les mer her

Les

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Blue Lice 290x200

 

Vi fanger lakselus i larvestadiet før den setter seg på laksen. Dette vil føre til færre påslag og et redusert behov for behandling. Ved å utnytte lakselusens naturlige instinkt forebygger vi lakselus uten å påvirke verken fisken eller økosystemet.

Les mer her

Keys To The Perfect Landing Page

Blue lic

Lunch & Learn 

Bergen - 2022

Program for dagen

10:00 - 10:10 Elin Kvamme - Introduksjon

10:10 - 10:40 Solveig Nygaard - Helseutfordringer i sjøfasen – tiltak og effekt

10:40 - 11:10 John Sweetman – Robust fisk med god tarmhelse

11.10- 12:00 Lunsj -TECH Hjørnet 

12:00 - 12:30 Kate Stenerud - Genetikk et bidrag til bedre fiskevelferd og økt bærekraft i havbruk

12:30 - 13:00 Åsmund Hellesøy - Fersk informasjon om det første Egget som kommer i sjøen om få uker

13:00 - 13:20 10 minuts of fame - TECH Hjørnet presentasjon

13:20 - 13:40 Pause - TECH Hjørnet

13:40 - 14:10 Alice Øksheim og Elin Kvamme - FoU – Tillatelser: Organiske mineraler og resultater

14:10 - 14:30 Geir Lanes - FoU – Tillatelser: Alger

14:30 - 14:50 10 minuts of fame - TECH Hjørnet presentasjon

14:50 - 15:15 Pause - TECH Hjørnet

15:15 - 15:45 Ingebjørg O. Sævareid -GMO – Bring it on?

15:45 - 16:05 10 minuts of fame - TECH Hjørnet presentasjon

16:05 - 16:15 Pause - TECH Hjørnet 

16:15 - 17:30 Whiskey/Gin-smaking 

På grunn av tiden vi er inne i kan det komme endringer i programmet. 

Praktisk info 

Dato:  Utsatt, ny dato kommer

Tid: 10:00 - 17:30 Inkl. lunsj og Whiskey/Gin -smaking

By: Bergen 

Adresse: Nedre Ole Bulls Plass 1 

Pris:  Kr 1490 eksl. MVA pr. deltaker

Betaling via faktura, faktura blir sendt fortløpende

Påmeldingsfrist: 

 

Meld deg på i dag!

Kontakt oss

Torkell Tveit

Cecilie Gjertsen

Logistics and Office Manager

E-post: cecilie.gjertsen@alltech.com

Telefon: +47 916 65 507

Øystein Larsen 

Elin Kvamme

Aqua Division Manager  

E-post: ekvamme@alltech.com

Telefon:+47 907 22 815

 

Elin Kvamme

Roar Tomassen

Sales Manager  

E-post: roar.tomassen@alltech.com

Telefon: +47 906 05 555

Marko Brkic

Maren Skare

Sales and Project Coordinator 

E-post: maren.skare@alltech.com

Telefon: +47 482 16 799

Steffen Neset

Marketing Coordinator 

E-post: sneset@alltech.com

Telefon: +47 971 94 302

3 Keys To The Perfect Landing Page

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.