7024_Nutrition Your Way - Hubspot header DUTCH without wheel.jpg

Onze missie bij Alltech is om producenten te helpen om meer voordeel te halen door efficiënter, winstgevender en duurzamere landbouw te bedrijven. Onze unieke nutritionele benadering omvat oplossingen en technologieën die speciaal ontwikkeld zijn om het meeste uit het rantsoen voor uw veestapel te halen door te focussen op kwaliteit, consistentie en prestatie.

Van ZAAD naar VOER en van KALF naar KOE, onze programma’s zijn ervoor gemaakt om meer zelfvoorzienend te worden, om hogere niveaus van efficiëntie te bereiken en het maximale uit uw investering te halen.

Welk systeem u ook gebruikt, ons team is toegewijd om u te assisteren en te adviseren tijdens het gehele proces, altijd met uw doelen in het vizier.

7055_5Wheel-Full-Service-offering-DUTCH.png

MAAK GRATIS gebruik van ons startpakket! 

Maak kennis met onze meest geavanceerde technologieën en ons toegewijde team. Dit startpakket is inclusief:

  • Toegang tot onze nutritionisten voor één rantsoen formulering
  • Een immuniteitsanalyse van uw melkgevende veestapel
  • Een dairy assist bedrijfsbeoordeling om de sterktes en uitdagingen van uw bedrijf in beeld te brengen
  • Een dairy return; een economische simulatie om uw bedrijfswinst te verhogen

Geen verplichting, geen verborgen kosten, geen risico. 

Alltech geeft nieuwe nutritionele inzichten, op maat gemaakt VOOR UW BEDRIJF

 

7058_Hubspot_Banners DUTCH2.jpg

Welk system u ook gebruikt, wij kunnen voor ieder systeem een rantsoen formuleren!

Ons team van nutritionisten zijn experts in het samenstellen van rantsoenen. Zij werken met u samen om de juiste voeringrediënten te selecteren, maximaal gebruikmakend van de gewassen geteeld op uw eigen areaal om zo tot een rantsoen te komen welke past bij uw systeem en bij de behoeftes van uw veestapel. Nieuwsgierig hoeveel euro u kunt besparen en hoe u de voerefficiëntie kunt verhogen? Twijfel dan niet om uw huidige rantsoensamenstelling door te geven, wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Om u van een relevant en op maat gemaakt (rantsoen) advies te kunnen voorzien hebben wij uw bedrijfsdoelen en bedrijfsparameters nodig. Maak een afspraakverzoek op een geschikte tijd voor u en onze regionale expert zal contact met u opnemen om de bezoekafspraak te plannen.

7058_Hubspot_Banners DUTCH5.jpg

BEWEZEN RESULATEN

Tijdens de vooraf geplande afspraak met ons, zal een Alltech adviseur, samen met u, een bedrijfsbeoordeling opstellen. Dit zal helpen om de sterktes en verbeterpunten van uw bedrijf in beeld te brengen. U zal dan ook een economische simulatie zien om te kijken hoeveel extra winst u kunt behalen per koe per lactatie. Gemiddeld behalen veehouders die met Alltech werken een extra winst van €238,- per koe per lactatie! Dit komt door een betere voerefficiëntie en de daaruit voortvloeiende prestaties, als ook door de verbeterde gezondheid en vruchtbaarheid. Onderdeel van onze speciale aanbieding is dat u tijdens de actieperiode GRATIS analyses kunt ontvangen als ook enkele handvaten om te zien hoeveel extra winst u kunt behalen.

EN U? HOEVEEL EXTRA WINST kunt u behalen? 

Registreer u via onderstaande contactformulier en verzeker u van een GRATIS* Alltech startpakket!
(*slechts beperkt beschikbaar)

Ja! Ik wil graag meer informatie ontvangen over het Alltech Startpakket